Informatie benefietavond

20 september 2016

Benefietavond Stichting Rita met Matthijs van Nieuwkerk, prof. Erik Scherder, Nico Dijkshoorn en Boh Foi Toch e.v.a.

Matthijs van Nieuwkerk, professor Erik Scherder en Nico Dijkshoorn , allen bekend van DDWD hebben hun medewerking toegezegd aan een benefietavond voor Stichting Rita.

Op 29 oktober 2016 wordt er in Ruurlo van 20:00 tot 22:30 het programma gepresenteerd:

‘Waar zouden we zijn zonder ons Brein’

Tijdens deze avond zullen onderwerpen als ‘sport ’ en ‘muziek’ worden besproken met bekende sporters  en muzikanten. Moniek Kleinsman, lange baan schaatsster die deelnam aan de Olympische Winter spelen in Turijn en Loes Gunnewijk, meervoudig wielrenkampioen op het onderdeel tijdrijden worden geinterviewd door Matthijs van Nieuwkerk. Nico Dijkshoorn, zangroep AmaZing uit Ruurlo en de band Boh Foi Toch zullen eveneens aan tafel verschijnen om te vertellen wat muziek met ons, als mens, doet. Professor Erik Scherder zal ons inwijden in de geheimen van ons brein en de link leggen tussen de verhalen van de sporters en muzikanten en de werking van het brein.

Het belooft een interessante, gezellige en leerzame avond te worden met een podium van BN-ers en topsporters die allen geheel vrijblijvend hun medewerking verlenen. Het doel van de benefietavond is  om geld in te zamelen voor de behandeling van Rita. Het volledige entree bedrag van €50,- p.p. kan door de support van de lokale horeca en andere bedrijven ten goede komen aan het doel.

Als organisatie verwachten wij veel animo voor deze avond gezien de unieke combinatie van top sprekers, helden uit de sport en goede muziek. Informatie en kaarten kunnen vanaf vandaag online besteld worden via stichtingrita.nl.

Terug naar de vorige pagina