Update vanuit the States

14642445_1087119418023667_8570638898073488269_n

Hallo allemaal,

Het is alweer een week geleden dat we een update gegeven hebben over ons hier in Atlanta.

Allereerst willen wij het hebben over de benefietavond van gisteren. Wat een avond en wat een bedrag! Wij hebben het ook kunnen zien via de skypeverbinding. We zijn er gewoon stil van.

We willen nogmaals de mensen die dit mogelijk gemaakt hebben 1000 maal bedanken! De mensen die deze benefietavond hebben geregeld, petje af! Ook de mensen van Stichting Rita willen wij in dit bericht nogmaals bedanken! Wij hadden dit nooit gekund zonder jullie.

Wat ons ook altijd bij zal blijven is dat we dit nooit hadden gekund zonder JULLIE!!

Daarmee bedoelen we alle mensen die hierbij een steentje aan bijgedragen hebben. Klein, groot, materieel, immaterieel of op wat voor een manier dan ook. Wij kunnen nog steeds niet bevatten dat zo’n klein dorpje op dit soort momenten zo groot kan zijn. Dit doet ons erg veel en dit gaan wij zeker nooit meer vergeten.

Wij hopen zo dat dit ons wat op levert.

Goed, nu even over hoe het hier gaat.  De afgelopen weken heb ik veel therapie gehad. Veel dezelfde therapieën waar ik al over verteld had, alleen is het tempo wat opgevoerd.

We hebben afgelopen dinsdag te horen gekregen dat we hier 3 weken langer mogen blijven! Goed nieuws dus!! Over een paar weken gaan weer bekijken hoe het gaat en dan gaan ze overleggen over hoe en wat verder. Dat is dus nog onzeker. Het is in ieder geval fijn dat ze er iets in zien!

Deze week hebben we ook veel cultuur opgesnoven hier. Het is namelijk morgen Halloween. Deze feestdag vieren we niet echt in Nederland, maar hier wordt het zeker gevierd.

Afgelopen donderdag was er op de therapie een cook-out. Iedereen was verkleed en er was een improvisatieshow. Een cook-out doen ze hier heel vaak in Amerika. Verschillende groepjes mensen, dat waren nu alle therapeuten, maken eten. Het ging nu om de beste chili. De patiënten proeven verschillende soorten chili en kiezen uiteindelijk de beste uit.

Het was erg leuk om te zien, want heel veel therapeuten spraken elkaar die dag niet echt omdat ze niet in dezelfde groep zaten. Wat een fanatisme.

Ook hier bij het Shepherd Center zelf was vrijdag een feestje. Ik heb therapie op Shepherd Pathways, dat is 15 minuten rijden vanaf het Shepherd Center zelf.

Iedereen was verkleed en er was een disco. Erg gaaf om te zien, omdat we dit dus niet zo in Nederland vieren.

Gisteren hebben we natuurlijk de benefietavond gekeken. Vandaag hebben we even een rustdag, want het was een drukke week.

Morgen start de therapie weer. Een nieuwe week met nieuwe kansen. We houden jullie zeker up-to-date over hoe het hier gaat!