Daar zijn we weer!

fullsizeoutput_44d

Update vanuit Amerika

Hallo allemaal, het is alweer een goeie week geleden dat we wat geschreven hebben.

De afgelopen week heb ik weer veel therapie gehad. Ik heb iets nieuws uitgeprobeerd. Het lijkt op een fitnessapparaat waarbij je met je handen en voeten moet duwen om de beurt. De foto daarvan is het kopje van dit stukje tekst, zodat jullie er een beetje een beeld bij hebben.

We hebben te horen gekregen dat we langer mogen blijven en hier kunnen doorgaan met een ander soort therapie, namelijk Beyond Therapie. Dit is drie dagen in de week en het is voornamelijk fysieke therapie. De week van 28 november begin ik hiermee en dan wordt bekeken of het iets is voor mij.

Als we mogen blijven moeten we ook naar een ander appartement. Onze case-manager helpt ons hier bij.

Vorige week zijn we samen met onze taxichauffeur Rosalind naar het Aquarium hier in Atlanta geweest. Ze nodigde ons uit en het was erg leuk! Dit is een van de grootste aquaria in Georgia (deze staat). Het was even leuk om iets anders te doen en we hebben ons erg vermaakt.

Diezelfde dag hebben we ook nog iets meegemaakt, namelijk het brandalarm, of nouja het leek meer op een luchtalarm. Zaterdagavond rond 10 uur ging hier in het appartement het brandalarm af. Het leek veel meer op het luchtalarm wat bij ons elke eerste maandag van de maand af gaat. Ook alle lampen knipperden en mensen in de gang waren hard aan het praten en zeiden dat het misschien wel iets ergs was.

Na 15 minuten ging hij weer uit en er bleek vrij weinig aan de hand te zijn.

Achteraf moesten wij hier wel om lachen, want zoiets maak je natuurlijk niet iedere dag mee.

Ik ga lekker van het 1 naar het ander, maar we hebben verder niet heel veel nieuwtjes. Deze week heb ik veel therapie gehad. De therapie is veel hetzelfde elke dag, veel herhaling en vooral veel therapie met elektroden. Ik heb de afgelopen week ook weer een therapie gehad met Barbosa ( de hond) erbij. Vandaag heb ik een slikfunctietest gehad en daar krijgen we nog uitslag van.

Als wij niet op therapie zijn heb ik vaak mijn elektroden om, of ik heb mijn spalken om mijn voeten die speciaal gemaakt zijn om mijn voeten recht te houden. Ook zit ik vaak aan tafel zonder mijn blad met computer en zonder armsteunen. Ik heb mijn handen dan op tafel en lijkt het alsof ik in een normale stoel zit. Zo oefen ik mijn rompbalans.

Dit was het weer voor deze week. We komen zo snel mogelijk weer met een nieuwe update.